Voor de ruiters die geen eigen paard of pony hebben heeft de manege een aantal paarden en pony's ter beschikking waarmee men de lessen kan meerijden. Zij hebben allemaal hun eigen karakter maar zijn steeds eerlijk en loyaal naar hun ruiter toe. Wanneer het weer het toelaat vertoeven zij met z'n allen enkele dagen per week op de weide.

 
 

Kathinka

   
Kathinka is de lieveling van vele ruitertjes. Ze is steeds lief en eerlijk in de omgang. Zij en haar zoon Wappe zijn de enige haflingers van de manegebende.
 
   
 

Aqua

   
Deze mooie en ervaren vossenmerrie is de nieuwste viervoeter in de groep. Ze is doodbraaf en nu al de lieveling van vele ruiters. Ze is dan ook enorm lief en braaf in de omgang.
 
   
 

Quinten

   
Quinten mag zeker en vast gezien worden. Hij staat steeds blinkend in zijn stal te wachten op zijn volgende ruiter. Hij is een goed leerpaard voor de dressuurruiter maar is ook braaf bij kleinere ruiters.
 
   
 

Jack

   
Jack valt op met zijn korte lijf en zijn lange zwarte frou. Hij kan wel eens vervelend schudden met zijn hoofd tijdens de les, daarom gebruiken velen bijzetteugels.
 
   
 

Bill

   
Als enige schimmel van de groep staat Bill steeds zijn mannetje. In de omgang kan hij wel eens zuur zijn maar in de les doet hij geen vlieg kwaad. 
 
     
 

Bonami

   
Bonami is een lieve, sociale pony die steeds heel alert is. Als je de stal binnenkomt zal ze haar oren gespitst houden om te luisteren wat je te vertellen hebt. 
   
     
 

Wappe

   
Na enkele wilde jaren is Wappe een brave haflinger geworden. Met zijn dikke, witte manen en staart ziet hij er wel nog steeds een echte schoonheid uit. Door zijn brede postuur kan hij wel eens aan de trage kant zijn. Een zweepje is dus zeker geen overbodige luxe.
 
   
 

Barakus

   
Barakus zal steeds doen wat je van hem vraagt maar zal niet meteen de aandacht trekken tenzij hij een sprongetje mag wagen. Voor de rest is ook hij heel lief en braaf in de omgang.
 
     
 

Caprice

   
Caprice is een grotere pony maar door haar slanke bouw eerder geschikt voor jonge ruiters. Ook zij is een lieve, eerlijke pony. 
 
   
 

Admeta

 
 
Admeta is nog niet zo heel lang deel van het team en dat laat ze af en toe nog eens graag zien tijdens de les. Samen met haar dochter Lotje is zij in 2018 toegekomen in de stallen. 
   
 

Lotje

   
Lotje is een koppige, eigenwijze pony maar kan ook een schatje zijn. Zij brengt haar tijd op de weide het liefst door met haar beste vriendin Jappeloupa. 
 
     
 

Sissi

   
Net zoals Quinten is Sissi een echte 'bling bling-verschijning'. Zij is niet altijd een makkelijke pony en wordt daarom vaker bereden door de meer ervaren ruiter(tje)s.
 
     

 

 

Laatste nieuws