top of page

Tweedehands Paardenspullen Markt op 17 September!
De Perfecte Dag voor Paardenliefhebbers:

Tweedehands Paardenspullen Markt op 17 September!

Deze dag is er ook de dressuurwedstrijd


Ben je op zoek naar die ene dekje of misschien zelfs rijkleding die perfect zou zijn voor jou en je paard? Of heb je spullen die je niet meer gebruikt en die een tweede thuis verdienen? Dan hebben wij het perfecte evenement voor jou!


Wanneer en Waar?

Op zondag 17 september van 10u tot 15u toveren we onze locatie om tot een waar paardenparadijs voor onze Tweedehands Paardenspullen Markt! Een hele dag om te snuffelen tussen diverse stands vol met paardenspullen die een nieuwe eigenaar zoeken. De inkom is geheel gratis, dus iedereen is welkom!


Een Standplaats voor Leden—Helemaal Gratis!

Ben je lid van onze vereniging? Dan krijg je als extra bonus een gratis standplaats om je eigen spullen te verkopen of om te ruilen! Het is een prachtige gelegenheid om ruimte te maken in je stal of garage en andere paardenliefhebbers blij te maken met spullen die jij niet meer nodig hebt.


Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven voor een standplaats kan eenvoudig via "inschrijving tweedehandsmarkt". Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.


Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Eva Briers via evabriers@hotmail.com. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen waar nodig.


176 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page